Om ir Tantros drauguomenė kviečia tave sutikti Naujus Metus Meilės bendrystėje, Magijoje ir Sąmoningume*. Rengiame net trijų dienų Naujųjų Metų sutikimo Retritą sodyboje ant ežero kranto, miškų apsupty.

Tai bus teleportas į 2022-uosius visiškoje Harmonijoje ir Sąmoningų bendraminčių gentyje. Laukia ne tik dvasinės ir saviugdos praktikos, bet ir sąmoningas - blaivus, bet visiškai išskraidinantis transformacinis karnavalas! Tereikia tavo atviros širdies, noro žengti su šviesa į Naujus Metus ir magiškos kelionės troškimo bei tikėjimo pasakomis.

Sutiksime Naujus Metus ieškodami ir išreikšdami savo Vidinį Totemą. Vaikams nereikia nieko vartoti, kad jie pasinertų į magišką pasaką. Žaiskime ir mes, turime ko iš jų pasimokyti. Juk gali būti, kuo tik nori - šamanu, fėja, tigru, vilku, elfu, gnomu, kentauru, orku, entu, drugeliu, kate, šuniu, o gal net Vandeniu? O gal Ugnimi? Gaja? Neišvardinsim visko, kad pasiliktum vietos vaizduotei… Jau gali pradėti galvoti apie tai, kuom dar gyvenime nebuvai. O gal buvai visą gyvenimą, bet neleidai sau to išreikšti?

Pirmąjį Naujųjų Metų sutikimo vakarą leisimės į Kūno judesio dirbtuves, ekstatinio šokio kelionę, magiškai gilų ir paslaptingą 00:00h sutikimą ir pasakiškų personažų karnavalą. Tai bus visiškai natūrali Transformacinė kelionė, išnersianti iš kailio tavo sielą, kuri taps laisva nuo visų apribojimų, įsitikinimų ir blokų. Leisk sau žaisti, “nusirauti plaukus”, bet kartu ir susijungti su Motina Žeme, Visata ir pajusti Ryšį, Vienį bei Palaimą viskame. Patį transformacinį teleportą 00:00h - paliksime paslaptyje. Bus tikrai magiška ir galinga.

IŠ KO SUSIDEDA RETRITAS?

- Judesio dirbtuvės
- Ekstatinio šokio kelionė
- DJ skrydis ir Muzikinės Kompozicijos
- Sąmoningas tūsas
- Karnavalas “Vidiniai Totemai"
- Transformacinis Šuolis 00:00h į Naujus Metus (staigmena)
- Magiškos Muzikinės kelionės
- Tikras gilus ryšys
- Tantros dirbtuvės Vidinių Totemų Tema - Joga, pranayama
- Sveikas Augalinis maistas su “Jogos virtuvė”
- Tylos Žygis Miške
- Gongų Maudynės
- Angelų Tako Ceremonija
- Šamaniškas Ritualas prie Ugnies
- Nakvynė jaukiuose, gamta alsuojančiuose kambariuose
- Pirtys, karšti kubilai, maudynės eketėje
- Rašymo sesija, skirta naujai pradžiai - Naujųjų Metų rezoliucijos, pagal veikiančią motyvuojančią tikslų ir svajonių planavimo sistemą
- Meilė ir nauji bendraminčiai, arba seni Vilos Om ir Tantros draugai, kurių jau pasiilgai 🤍

!RENGINYS BLAIVUS!


LINE UP/ VEDLIAI/ LEKTORIAI/ KOMANDA

- Gabija Petronytė (Gabija Om)
- Danguolė Petrikaitė (Tantra Path)
- Kristina Morta Paškevičiūtė (Plastic Priestess)
- Aleksėjus Sapiego (Spectrum)
- Marius Šmitas (Solo Traveler)
- Deividas (Jogos virtuvė)

RENGINIO PROGRAMA



Penktadienis:



17:00 DURYS - registracija, įsikūrimas kambariuose, asmeniniai Vidinių Totemų kostiumai

18.30 Atidarymo ceremonija, bendras ratas

19.00 Bendra vakarienė

20:00 Ryšio kūrimo žaidimai ir praktikos (Pre-Tantra) - DANGUOLE TANTRA PATH

21:30 Kūno judesio ir šokio dirbtuvės - AKTORĖ KRISTINA MORTA PAŠKEVIČIŪTĖ (Plastic Priestess)

22.30 Ekstatinė šokio kelionė - DJ PLASTIC PRIESTESS

00:00 Galingas Šuolis - Transformacija į Naujus Metus (STAIGMENA)

00.30 - 02.00 Ekstatinis Muzikinis Karnavalas - Laisvas Šokis (SPECTRUM, SOLO TRAVELER)

PIRTIS/KUBILAS/EKĖTĖ

Šeštadienis:



9:00 Vanduo, arbata

9:30 Joginis kvėpavimas / pranayama - GABIJA OM

11:00 Čempionų pusryčiai - JOGOS VIRTUVĖ

12:00 Tylos žygis, Miško meditacija - GABIJA OM

14:00 Pietūs JOGOS VIRTUVĖ

16-20 Tantra. Vidiniai Totemai - DANGUOLĖ TANTRA PATH

20-21 Vakarienė - JOGOS VIRTUVĖ

21-22.30 Gongų maudynės - ALEKSEJUS SAPIEGO

22.30-00.30 Ugnies Ritualas - GABIJA OM

PIRTIS/KUBILAS/EKĖTĖ

Sekmadienis:



9:00 Vanduo, arbata

9:30 Joga - GABIJA OM

11:00 Pusryčiai

12:00 Rašymo sesija - Naujųjų Metų Rezoliucijos - DANGUOLE TANTRA PATH

14:00 Pietūs - JOGOS VIRTUVĖ

15:00 Angelų tako Ceremonija - DANGUOLĖ TANTRA PATH, ALEKSEJUS SAPIEGO

17:00 UŽDARYMO RATAS, HEART SHARING

KAINOS

✨ 325eur - su nakvyne bendrose erdvėse (Virš mažosios pirties, arba virš didžiosios pirties, arba bendrame kambaryje nr. 5)
✨ 350eur - su nakvyne žmogui, gyvenant dviese privačiuose kambariuose virš didžiosios pirties
✨ 370eu - žmogui, gyvenant dviese, arba tryse privačiuose VIP kambariuose su asmeniniu dušu ir tualetu (VIETŲ NEBĖRA!)
✨ 170eur - vienos dienos bilietas su pusryčiais ir joga, bei nakvyne dalinantis su kitais esančiais kambaryje (dienos bilieto avansas - pilna suma.)

Norint dalyvauti kažkurioje vienoje renginio veiklų dalyje, rašykite asmeniškai Danguolei į IG @danguole_tantrapath.


Nuo gruodžio 30 dienos bilietai brangs!

REGISTRACIJA, REZERVACIJA

Registracija patvirtinama tik atlikus avansinį pavedimą ir užpildžius registracijos anketą.

AVANSINIS** MOKESTIS

SEB: LT667044060007733011
Danguolė Petrikaitė
Suma: 150eur
Paskirtis: NY SKRYDIS
*Nepamirškite išsaugoti pavedimo kopijos, ar printscreen, kurią prisegsite prie registracijos anketos!

DĖL KONKRETAUS KAMBARIO REZERVACIJOS SKAMBINK, ARBA RAŠYK GABIJAI: 868550202, FB: Gabija Petronytė, IG: gabija_om.

APIE JOGĄ IR GABIJĄ


Jogą, pranayamą, tylos žygį, Ugnies ritualą ves Gabija.

"Esu - Gabija Petronytė - asmenybė, kuri kuria ir mėgsta išbandyti naujus dalykus. Nuolatos mokausi ir tobulėju įvairiose, su sveikata, ilgaamžiškumu, neuroplastiškumu, psichologija susijusiose srityse. Esu įkūrusi sveikatinančių užsiėmimų bei sąmoningumą skatinančių paskaitų erdvę “Studiją Om” Vilniuje ir poilsio erdvę renginiams, retritams bei energijos pasikrovimui gamtoje Trakų r. “Vila Om”.

Kuriu podcast laidą, Youtube kanale “Gabija Om”, kurioje kalbinu įvairius žmones pakeitusius gyvenimą ir pasukusius sąmoningumo link. Kažkada buvau teisininkė, o dabar esu jogos, sveikatingumo bei kvėpavimo mokytoja. Žinau, kaip svarbu žmonėms atrasti tą tikrąją mylimą veiklą, kuri kasdien motyvuotų keltis iš lovos.

Labai džiaugiuosi žmonėmis, kurie išdrįsta pradėti gyventi SAVO unikalų gyvenimą, kurie drąsiai kuria, nebijo pokyčių ir skatina tai daryti kitus. Dalinkimės tuo ką mokam geriausio, mokykimės iš kitų, padėkime vieni kitiems augti ir tobulėti, jei sunku išmokime paprašyti pagalbos ar patarimo. Tam ir esame šioje žemėje, kad ją padarytume mielesne ir jaukesne vieta visiems."

Vila Om: https://www.facebook.com/vilaom
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiNYYtxu86AXJ8W7u1mBcTQ
Instagram: https://www.instagram.com/gabija_om/

APIE TANTRĄ IR DANGUOLĘ


Tantros dirbtuves, ryšio kūrimo žaidimus, Naujųjų Metų rezoliucijų rašymo sesiją, Angelų Tako Ceremoniją renginyje ves Danguolė Petrikaitė, tantros mokyklos @Danguole Tantra path įkūrėja, baigusi „Tantra Movement School“ mokyklą pas mokytoją Michal Kali Griks, taip pat profesionali aktorė, dainininkė bei sertifikuota improvizacinės humoro vaidybos - klounados terapeutė, iki šiol besimokanti „International School of Humor“ gydytojų – klounų tarptautinėje mokykloje, bei dirbanti Red Noses International organizacijoje.

"Daug metų savarankiškai Tantros bei sąmoningumo meną ir mokslą studijavau knygose ir ieškojau atsakymų kaip pagerinti santykius su aplinkiniais, savo partneriu, pačia savimi, perkelti savo gyvenimo kokybę į aukštesnį lygmenį. Giliai širdyje jaučiau, kad visos se*k*sualinės patirtys, bei ilgai neišliekantys nekokybiški santykiai, amžinas gyvenimo prasmės ieškojimas, yra dar ne viskas. Kad turi būti kažkas giliai ir stipriai išlaisvinančio iš užburto rato, besitempiančio dėl vaikystės traumatinių patirčių. Prieš beveik septynis metus, sutikusi Tantros mokytoją Michal Kali Griks, pradėjau semtis Tantros praktikos ir teorijos žinių iš gyvo šaltinio ir tapau jo mokine.

Tantros mokslas mano gyvenime persipina kartu su aktorinio meistriškumo, improvizacijos, bei terapinės humoro vaidybos - klounados žiniomis ir patirtimi – kas labai smarkiai prisideda prie kūrybiškumo, gyvybingumo bei gyvenimo džiaugsmo. Šios praktikos ir žinios smarkiai prisidėjo prie mano sėkmės, motyvacijos, meilės sau, Pasauliui ir vidinės laisvės bei pasitikėjimo savimi. Tai mane labai įkvėpia, todėl pajutau misiją skleisti savo patirtį, bei praktikas žmonėms. Nesu tik teoretikė, esu praktikė, atradusi būdus, kurie veikia susikurti laimingą ir džiaugsmingą, meilės ir pasitikėjimo kupiną gyvenimą. Tantra išlaisvino mane, todėl tikiu, kad tai gali būti labai naudinga ir tau. Esu pašaukta dalintis, bei padėti žmonėms." - sako apie save Danguolė.

https://www.facebook.com/Danguole.Tantrapath https://www.instagram.com/danguole_tantrapath/

APIE GONGŲ SESIJĄ IR ALEKSĖJŲ SAPIEGO


Nidra gongų garsuose tai panirimas į gilų atsipalaidavimą, klausantis gongų ir skambančių dubenų garsų. Šio užsiėmimo metu naudosime autogeninės treniruotės arba savitaigos, nidra jogos principus. Stebėdami savo vidų galime daug ką suprasti, o mintimis galime veikti savo būtį. Žmogus yra pats sau geriausias terapeutas, tiesiog reikia pažinti savo galias ir leistis jomis naudotis.

Reguliarios atsipalaidavimo ir savistabos treniruotės duoda labai apčiuopiamų rezultatų:
- sugrįžta pasitikėjimas savo galiomis, vidinė ramybė;
- atsiranda nuovoka, iš kur kyla nerimas;
- žmogus jaučiasi galintis labiau kontroliuoti savo mintis, būsenas ir gyvenimą;
- protas tampa ne toks imlus stresui, jaučia mažiau nerimo. Jis pailsi, tarytum miegodamas, tačiau išlieka budrus;

Gongų Garsų Nidroje mokysimės atsipalaiduoti. Praktikos metu persikelsime iš visiško būdravimo į tą būsena, kuri atsiranda prieš prasidedant miegui. Jeigu jūs kada nors pastebėjote, kaip lyg panyrate į miegą, vis dar suvokdami realybę, bet su šiek tiek prislopintais jausmais, jūs lyg svajose, lyg sapne, bet nemiegate, tai ir yra būsena, kurios sieksime. Pratęsdami sąmoningą stebėjimą susiliesime su savo pasąmone, ir išsakysime ketinimą tolimesniam funkcionavimui. Pailsėję ir patyrę vidinę kelionę grįšime į fizinę realybę. Po to dalinsimės įspūdžiais. Laikas praleistas kartu suteiks vidinės harmonijos pojūčio, užkraus pozityvia energija.

Aleksejaus Sapiego (Spectrum) kelią į kompoziciją žymi įvairialypiai muzikiniai patyrimai. Pasitikėjimas savo talentu ir ambicingi tikslai išugdo kompozitoriaus įgūdžius ir leidžia jam įgyvendinti eksperimentinės elektronikos, avangardo bei Fluxus idėjas sublimuojant jas su klasikinės, pop muzikos stiliais ir žanrais, kino menu. Tai leidžia jam sukurti unikalų ir savitą meninį stilių. Kompozitoriaus kūrybą vargiai įspraustume į meninių klasifikacijų rėmus. Pastebimas kūrėjo polinkis remtis intuicija yra neatskiriamas nuo logikos, astro projekcijų ar būties fizikos. Kompozitoriui svarbu muzikos kūryba ir filosofija, ontologija, epistemiologija ir hermeneutika, grožio teorijos ir istorinių vertinimų kontekstas.

https://soundcloud.com/spectrumlt

APIE JOGOS VIRTUVĘ IR DEIVIDĄ


Deividas - "Jogos virtuvės" šefas ir įkurėjas, kuris apjungia savo mėgstamiausias veiklas, maistelio gaminimą ir joga. "Tai pagrindinė mano gyvenimo veikla. Su virtuve ant ratų keliauju po vasaros festivalius, stovyklas, kur gaminu vegetarišką, veganišką maistelį. Jogos virtuvės studijoje Kaune, vedu jogos užsiėmimus.

Gaminu tokį maistą kokį pats valgau, mėgstu eksperimentuoti ir vis pagaminti kažką naujo. Todėl gaminu beveik viską, svarbu kad tai būtų vegetarišką.

Džiaugiuosi galėdamas gaminti maistą žmonėms kurie tai vertina ir supranta, todėl sąmoningumo renginiai, festivaliai mano patys mėgstamiausi.
Susitiksime ir skanausime per naujus!"

https://www.facebook.com/jogosvirtuve.lt

PLASTIC PRIESTESS - KRISTINA PAŠKEVIČIŪTĖ


Kristina Morta Paškeviciutė - aktorė, daug dirbanti su judėsiu ir kūnu, skirtingais šokių tipais kaip, baletas, šiuolaikinis šokis, butoh šokis, jazz šokis. Ves judesio dirbtuves į ekstatinio šokio kelionę.

Pseudonimu Plastic Priestess - muzikos vaidulutė, ves į elektroninės muzikos apeigas, sukios kibernetines plokšteles ir kvies pakrutinti klubus su kolekcine muzika.

https://soundcloud.com/priestessvaidilute

SOLO TRAVELER - MARIUS ŠMITAS


Marius Šmitas - ilgametis Zip FM laidos “Nakties Spectras” vedėjas, DJ ir Solo Keliautojas.
Nustebins Jus daug staigmenų ir ypatinga savo energija bei muzikos skoniu.

https://soundcloud.com/nrealfm
Tad mielas sielos broli/sese, jei tau rezonuoja, kraukis lagaminą pasakų ir susitinkam šiam skrydžiui į Naujus metus!

Su meile,
Om ir Tantros Gentis

* Renginio organizatoriai pasilieka teisę išprašyti nepageidaujamus nesąmoningus svečius, ar iš anksto atmesti registraciją, grąžinant avansinį pavedimą tiems, kas nepažymi anketoje renginio taisyklių sutikimo teigiamai, o pažeidus kitų dalyvių asmeninę erdvę, ar negerbiant renginio erdvės, vartojant alkoholį, ar kitas svaiginančias medžiagas - gražiai išprašyti iš sodybos be lėšų grąžinimo.

** Avansas, neatvykus į renginį - nėra grąžinamas, išskyrus tuo atvejus, kai pranešama iš anksto.